XL
INFODESK
(werkdagen:9-17u)
033-20 111 44
Gratis Verzending
180 Dagen Retour

De Studio Mics 2015, TOP 10

Of je nu een condensator microfoon, ribbon mic of professionele USB studio mic wil gaan kopen, het blijft natuurlijk altijd de vraag: welke dan? Deze vraag krijgen wij natuurlijk dagelijks dus daarom een overzicht met de top 10 studio mics van 2015.

StudioMic.nl TOP 10

Natuurlijk kun je geen top 10 maken van studio mics in verschillende prijsklassen, maar we doen het toch. Dus het is niet zo dat de goedkopere Samson C01 studio mic beter is dan de GEMINI II van sE Electronics. , maar we zetten ze in volgorde van beste prijs kwaliteit verhouding. Al deze Studio Microfoon hebben een ontzettend goed geluid in verhouding tot hun prijs.

1) sE Electronics X1 - Studio Mic

Bang for the Buck. Geschikt voor zang tot akoestische gitaar en piano. Als je budget maar 1 microfoon toelaat, maar wel met super direct warm geluid, de se-X1.

2) se X1A - Studio Condensator Microfoon

Bijna dezelfde topkwaliteit als de X1 biedt deze goedkopere versie bijna vergelijkbare kwaliteit alleen dan een stuk goedkoper

3) Samson C01 - Condensator Microfoon

Een all round condensator microfoon, al jaren bekend, en ook super goed verkocht als USB mic. De C01 is in verhouding spot goedkoop, perfect met een studio USB geluidskaart voor hele goede kwaliteit opnamen.

4) Samson MTR101 - Studio Condensator Zangmic

Nieuw van Samson. De nieuwe MTR101 beter dan de C01, mooi solide body, en toch niet veel duurder dan de C01.

5) sE Electronics X1R - Studio Mic

Door de enorme prijsverlaging nu een super goede deal. Zeer goed natuurlijk ribbon geluid voor vele studio toepassingen.

6) Focusrite CM65 - Scarlett studio

Focusrite condensator microfoon is een hit. Je moet natuurlijk wel van rood houden. Maar zeker een zeer goed geluid en natuurlijk bekend van het goede Scarlett studio pakket.

7) sE Electronics - sE 2200a IIC studio zang microfoon

De nieuwe MKII versie mag er wezen. Een nog net wat beter geluid, beter kan eigenlijk al niet, door de nieuwe coating op de behuizing wat innovatief de trillingen dempt, en mooi zwart natuurlijk. Daarnaast gewoon zo'n goed studio mic geluid dat je er gerust de zang en vocals voor je volgende album kan opnemen.

8) Samson MTR 201 studio microfoon

Solide body, gold sputtered diagram, en dat voor een studio mic voor deze prijs? Kopen toch als je een zang/studio mic in deze prijsklasse zoekt.

9) Samson C05 CL

Misschien niet een typische studio micrfoon. Maar zeker wel een condensator microfoon met een goed geluid. Zowel natuurlijk live te gebruiken als in de studio.

10) sE Electronics GEMINI II

Al een paar jaar het top model in de professionele studios. Een zeer warm geluid en de professionele studio microfoon om te kopen als je het budget hebt. Wat weggezakt in de top 10 door de hogere prijzen de afgelopen jaren, en de crisis.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 StudioMic.nl webshop van XLMusic.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.