30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
Studio MicrofoonsStudioMic PakkettenGeluidskaartMIDI keyboardsSpeakersKoptelefoonsFilters

De Studio Mics 2018, TOP 10

Of je nu een condensator microfoon, ribbon mic of professionele USB studio mic wil gaan kopen, het blijft natuurlijk altijd de vraag: welke dan? Deze vraag krijgen wij natuurlijk dagelijks dus daarom een overzicht met de top 10 studio mics van 2018.

StudioMic.nl TOP 10

Natuurlijk kun je geen top 10 maken van studio mics in verschillende prijsklassen, maar we doen het toch. Dus het is niet zo dat de goedkopere Samson C01 studio mic beter is dan de GEMINI II van sE Electronics. , maar we zetten ze in volgorde van beste prijs kwaliteit verhouding. Al deze Studio Microfoon hebben een ontzettend goed geluid in verhouding tot hun prijs.

1) sE Electronics X1S - Studio Mic

Bang for the Buck. Geschikt voor zang tot akoestische gitaar en piano. Als je budget maar 1 microfoon toelaat, maar wel met super direct warm geluid, de X1S. En extreem lage ruis. En ook te koop in voordelige sets zoals de X1S Studio Bundle en X1S Vocal Pack met extra korting

2) se X1A- Studio Condensator Microfoon

Bijna dezelfde topkwaliteit als de X1S biedt deze goedkopere versie bijna vergelijkbare kwaliteit alleen dan een stuk goedkoper. Met name geschikt voor rap, zang en stem.

3) Samson C01 - Condensator Microfoon

Een all round condensator microfoon, al jaren bekend, en ook super goed verkocht als USB mic. De C01 is in verhouding spot goedkoop, perfect met een studio USB geluidskaart voor hele goede kwaliteit opnamen.

4) sE Electronics - sE 2200 studio zang microfoon

De nieuwe se2200 versie mag er wezen. Een nog net wat beter geluid, beter kan eigenlijk al niet, door de nieuwe coating op de behuizing wat innovatief de trillingen dempt, en mooi zwart natuurlijk. Daarnaast gewoon zo'n goed studio mic geluid dat je er gerust de zang en vocals voor je volgende album mee kan opnemen. Als je budget het toelaat is dit de microfoon om te kopen.

5) Samson MTR101 - Studio Condensator Zangmic

De Samson MTR101 is een stuk beter dan de C01, mooi solide body, en toch niet veel duurder dan de C01.

6) sE Electronics X1R - Studio Mic

Door de enorme prijsverlaging nu een super goede deal. Zeer natuurlijk ribbon geluid voor vele studio toepassingen. Dit is een veel natuurlijker geluid dan andere richtingsgevoelige microfoons zoals de X1S, maar natuurlijk dan ook alleen de microfoon voor jouw als dat is wat je zoekt.

7) sE V7 Zangmicrofoon

Zowel een typische dynamische zangmicrofoon die voornamelijk live het absolute topmodel is. Maar ook in de studio in combinatie met een goed usb geluidskaart of mixer perfect als zang opnamemicrofoon te gebruiken is. Wil je dus je budget maar 1 keer uitgeven dan is dit de enige keuze.

8) Samson MTR 201 studio microfoon

Solide body, gold sputtered diagram, en dat voor een studio mic voor deze prijs? Kopen toch als je een zang/studio mic in deze prijsklasse zoekt.

9) Samson C05 CL

Misschien niet een typische studio micrfoon. Maar zeker wel een condensator microfoon met een goed geluid. Zowel natuurlijk live te gebruiken als in de studio.

10) sE Electronics GEMINI II

Al een paar jaar het top model in de professionele studios. Een zeer warm geluid en de professionele studio microfoon om te kopen als je het budget hebt. Wat weggezakt in de top 10 door de hogere prijzen de afgelopen jaren, en de crisis.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 StudioMic.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.