XL
INFODESK
(werkdagen:9-17u)
033-20 111 44
Gratis Verzending
180 Dagen Retour

Studio Mic Popfilters & Reflectionfilters // Kopen // Online aanbiedingen

Wil je een studio microfoon popfilters of reflectionfilters kopen? Bekijk hier de online aanbiedingen van StudioMic.nl Van de budget Samson PS01 popfilter tot het zeer professionele akoestische studiofilter de Reflexion Filter Pro professionele reflectie schermen.

Popfilter


Microfoon filter voor en achter

Er zijn eigenlijk 2 soorten microfoon filters voor zowel de thuis en professionele studio. Het pop filter of pop screen filter wat je echt voor de studio microfoon plaatst. Maar ook een reflexion filter. Dat is een microfoon filter wat je juist achter de studio mic plaatst. Het filter voor de microfoon zorgt voor het verminderen van pop, plop en sis klanken van je stem, spraak, rap en zang. En het akoestische filter achter de microfoon is juist om de microfoon akoestisch te isoleren van je ruimte zodat je zo puur mogelijk opneemt zonder slechte akoestiek of ruimtelijk geluid. Opnemen wil je altijd zo puur en droog mogelijk als je niet een zeer goede akoestische studio hebt. En al heb je die wel kan het soms nog handiger zijn om pas na afloop via goede reverb/akoestische galm effecten wat ruimtelijkheid toe te voegen.

Reflectionfilters


Perfect Filter Opstelling

De perfect microfoon filter opstelling is dus voor en achter de studio mic. Hoe ziet dat er uit?

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 StudioMic.nl webshop van XLMusic.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.