XL
INFODESK
(werkdagen:9-17u)
033-20 111 44
Gratis Verzending
180 Dagen Retour

Studio Monitor Speakers - Advies en Kopen - StudioMic.nl

Wil je studio monitor speakers kopen? Dan heeft StudioMic.nl de perfecte studio speakers voor je home studio of professionele studio. Of misschien zoek je gewoon speakers voor thuis, maar dan echt om muziek zo puur mogelijk te luisteren. Dan zijn studio monitor speakers de oplossing.

Top Keuze Studiomic.nl XLmusic

Wil je gewoon het allerbeste geluid voor je homestudio om muziek of audio te mixen, monitoren bij opnemen en bewerken? En is je budget iets groter Dan hoef je niet verder te zoeken dan de hedd type 05 en 07 studio monitor speakers. De 05 is mooi klein en compact voor een 100 watt speaker, en perfect voor mixen en monitoring bij een laptop of computer. En wil je echt hard kunnen, dan zijn er de grotere 07 speakers met 200 watt per speaker. Maar volume is zeker niet wat deze studio boxen tot de beste monitor speakers in hun klasse maken, maar de fantastische neutrale klank met een zeer goed laag bereik en een nieuwe tweeter technologie die het hoog echt heel puur laat klinken. Muziek klinkt gewoon beter als je deze eenmaal geprobeerd hebt.

Top Deals

Is je budget iets minder groot? Dan zijn er toch zeker goede alternatieven die een stuk goedkoper zijn. Ook gewoon perfect voor de prijs.

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 StudioMic.nl webshop van XLMusic.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.